Diëtiste Oosterbeek koos na een tijdje minder tevreden te zijn over hun bestaande webhoster voor Consonare.nl. De diëtistenpraktijk van Hennie van der Lely kreeg maar zeer beperkte medewerking van de oude leverancier. Uiteindelijk is het toch gelukt de site te verhuizen naar onze eigen omgeving.

Over de Diëtiste Oosterbeek

Bij ‘diëtistenpraktijk Hennie van der Lely’ kunt u terecht met alle vragen over voeding bij ziekte en gezondheid. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom!

Wanneer u hulp zoekt op het gebied van voeding en dieet zijn de ervaring en persoonlijke aandacht van een diëtist een belangrijke sleutel tot succes. Dankzij bijna twintig jaar ervaring in onder meer een eigen praktijk aan huis, sportcentra, een huisartsenpraktijk en revalidatiecentrum Klimmendaal, biedt zij u een professionele, maar ook persoonlijke ondersteuning. Zo ontvangt u bijvoorbeeld een voedings- of dieetadvies, wat speciaal voor uw situatie op maat gemaakt wordt. Vanzelfsprekend kunt u hiernaast rekenen op een goede begeleiding.

Diëtistenpraktijk Hennie van der Lely